Weergave BTW:
» Toon prijzen inclusief BTW
» Toon prijzen exclusief BTW
Prijzen worden getoond inclusief BTW
 
Valuta en taal
Dutch
  Winkelwagen
 0   producten
 
 
Snel zoeken
Uitgebreid zoeken
Categorieën
-AANBIEDINGEN
-IN THE PICTURE (15)
-NIEUW IN ASSORTIMENT (3)
-NIEUWS / TIPS / ADVIES (3)
A/V Thunderbolt SONNET etc. (1)
Accu's voor Apple laptops (16)
Adapters (8)
Airport en Time Capsule (2)
AJA Video systems
AKiTiO / Authorized Reseller (25)
AMFELTEC (2)
ANGELBIRD/Authorized Reseller (4)
Apple onderdelen/reparaties
Apple TV (1)
Apple/Mac accessoires
AppleCare Protection Plan (5)
APRICORN/SSD UPGRADE KITS
ARECA (7)
ATTO/Reseller
AVID (1)
BearExtender (Turbo voor Mac) (2)
Beeldschermen
Behuizingen (37)
BELKIN
Benchmarks (5)
BIZON (1)
Blackmagic
Blu-ray/CD-DVD spelers (4)
BUFFALO/officiëel partner
CalDigit/Authorized Reseller (1)
Componenten
Computer verzekering
CUBIX
Docks (14)
eGPU behuizingen (4)
Elgato SSD
Express Card (1)
FirmTek / Authorized Reseller (1)
G-Technology
Geheugen DIMM ECC 240-pin MacPro (22)
Geheugen SO-DIMM 200/204-pin Mac (28)
Geheugen tabel Mac Pro systemen (1)
Geheugen-tabel Intel Mac's (1)
Geheugen-voor 2006-overig (1)
HDD / SSD Montage Oplossingen (22)
HDD/SSD extern/opslag (20)
HDD/SSD intern/opslag (38)
HighPoint
iMac 21.5"
iMac 27"
iMac Pro 2017- APPLE REFURBISHED
inXtron (behuizingen)
JMR / Authorized Reseller (2)
Kabels (4)
Mac mini/xMac mini Server (1)
MAC PRO - Upgrades processors (9)
MAC PRO 2006~2012 reparaties (1)
MAC PRO 2013 - 2,7GHz - NIEUW
MAC PRO 2013 - APPLE REFURBISHED (18)
MAC PRO 2013 - GEBRUIKT
MAC PRO 2013 - NIEUW (37)
MAC PRO UPGRADES 2006~2013 e.a. (82)
MAC PRO/2006-2012/Geekbenches (1)
MAC PRO/GEBRUIKT MET GARANTIE (18)
MAC PRO6,1 2013 UPGRADES (23)
Mac Software(veel leverbaar) ea (3)
MacBook Air
MacBook Pro
MacBook/zie MacBook Air/Pro
MAGMA/Authorised Reseller (3)
MATROX/Dealer-AuthorisedReseller
MaxUpgrades
Muizen-Trackpads-Toetsenborden (5)
NETSTOR/Authorised Reseller (10)
NEWERTECH/Authorized Reseller (26)
OWC / Premium Reseller (142)
OWC BLOGS
OWC DIY KITS/TOOLKITS (4)
OWC HELIOS THUNDERBOLT
OWC interne SSD DIY Kit+VIDEO's (17)
OWC THUNDERBAY
PCI Express kaarten (19)
PCI Express SSD kaarten (9)
PCI Express USB3.0/3.1 kaarten (6)
PCIe Expansion solutions (19)
Processor+tray Upgrades Mac Pro (13)
Promise Pegasus
Rack mounts (4)
Sapphire
Servers
SoftRAID5 (2)
SONNET/Authorized Reseller (25)
SSD voor Retina MacBook Pro 2012
SSD/Solid State Drives CRUCIAL
SSD/Solid State Drives OWC (72)
SSD/Solid State Drives SAMSUNG (3)
SSD/Solid State Drives/extern (1)
SSD/Solid State Drives/intern (20)
StarTech/Authorized Reseller
SuperDrive MBAir/MBP Retina/Mini (1)
SYNOLOGY
Thunderbolt 1, 2 en 3 producten (59)
TRANSCEND
UNITEK
USB3,1 producten (13)
Video
Video GPU kaarten Mac (17)
WiFi (4)
Z1-vervallen
Z2-vervallen
Z3-vervallen
Z4-vervallen
Veilig betalen met Paypal kopersbescherming! Makkelijk & snel betalen met iDEAL!
SONNET Echo Express SE l Thunderbolt2 EXPANSION CHASSIS->1x PCIe kaart
[Echo ExpressSEI]
€ 399,95
Beoordelingen
Beschrijving

 • Overzicht


RME HDSPe MADI PCIe CardGebruik één PCIe uitbreidingskaart met computers zonder PCIe Slots

Ultralichte notebooks vandaag, mini, en all-in-one desktop computers hebben nu een enorme verwerkingskracht-macht die velen dachten alleen mogelijk zou zijn in full-size werkstation of grote desktop computers. Voor professionals in de creatieve gebieden, rekenkracht alleen is niet genoeg. Neem de nieuwste Mac Pro®. Recensenten houden van de prestaties, maar een punt van vermelding van het gebrek aan interne uitbreidingsmogelijkheden in vergelijking met de oude torens van het nieuwe model vervangt. Wilt u meer mogelijkheden toevoegen, zodat de externe-de nieuwste Pro is geladen met Thunderbolt 2 en USB 3.0-poorten, maar het ontbreekt de PCIe-uitbreidingssleuven noodzakelijk voor u om speciale audio, video, netwerken en storage controller interface-kaarten te installeren. Met de Echo Express SE I, heeft Sonnet een oplossing die de paradigmaverschuiving ingeschakeld Thunderbolt-technologie maakt gebruik van, waardoor PCIe-uitbreidingssleuven buiten een computer aan te sluiten gemaakt. Deze desktop Thunderbolt 2-to-PCIe-kaart uitbreiding systeem is ideaal voor het aansluiten van een professionele video-opname, audio-interface, SAS of SATA HBA, 16 Gb of 8 Gb Fibre Channel, 10 Gigabit Ethernet, of RAID-controller PCIe-kaart aan een Mac® of Windows® PC (1) met een Thunderbolt-poort.

Volledige capaciteit in een klein en licht Pakket

De Echo Express SE I is klein, licht en perfect voor gebruik in situaties waar u slechts één PCIe-kaart nodig is. "Breed en 8,6" meten van een compacte 5.6 lang en 3,5 "groot, de SE I is ontworpen om een kleine footprint, maar groot genoeg om de overgrote meerderheid van de Thunderbolt-compatibele PCIe-kaarten ondersteunen. Heeft de SE I's kleine omvang niet beperken de prestaties, in dit systeem is geïnstalleerd, wordt een kaart hetzelfde als wanneer geïnstalleerd in een uitvoeren Echo Express SE II, Echo Express III-D of Echo Express III-R.

Ondersteunt 4K Video Badge

De SE I beschikt over Thunderbolt 2-technologie, die meer dan voldoende bandbreedte heeft voor veel van de meest veeleisende, hoogste prestaties PCIe kaarten levert, en bevat ondersteuning voor de DisplayPort 1.2-protocol, die video-streaming mogelijk maakt naar een 4K-video monitor. Terwijl het leveren van maximale prestaties bij aansluiting op een computer met Thunderbolt 2 poorten, de SE I is ook volledig compatibel met computers met 10Gbps Thunderbolt-technologie, die de meeste kaarten in full-prestaties. En net als de andere Echo Express-modellen, de SE I bevat twee Thunderbolt-poorten voor het doorlussen van maximaal zes apparaten ondersteunen van een enkele poort van uw computer.


Belangrijkste kenmerken

Gebruik een PCIe uitbreidingskaart met Computers zonder Slots -Gebruik high-performance PCIe-kaarten met elke Mac of Windows-pc met een Thunderbolt-poort

Compact en licht - Neemt weinig ruimte in op het bureaublad, maar groot genoeg om de meeste Thunderbolt-compatibele kaarten te installeren

Thunderbolt 2 Interface -Maximale prestaties met computers met Thunderbolt-2-technologie, achterwaarts compatibel met host-computers en andere apparaten die zijn uitgerust met een 10Gbps Thunderbolt-technologie

Upgradeable - Wanneer beschikbaar, een upgrade naar 40 Gbps Thunderbolt 3 Technology met een vervangende Thunderbolt interface-kaart

Één PCIe Slot Ondersteunt een halve lengte + (tot 7,75" lang), volledige hoogte, single-breedte PCIe-kaart (plus één dochter kaart)

Twee Thunderbolt-poorten -Daisy chain maximaal zes apparaten op een enkele poort op de hostcomputer

Opmerkelijk Quiet--Temperatuur gecontroleerde, variabele snelheid ventilator automatisch en stil koelt de kaart  

Robuuste aluminium behuizing -Biedt robuuste en veilige bescherming voor elke omgeving

NieuwThunderbolt Cable & ThunderLok inbegrepen-Inclusief Thunderbolt-kabel en ThunderLok Thunderbolt connector retainer clip om de kabel per ongeluk afsluitingen veilig

Schaduw

Bijna elke Thunderbolt-compatibele 
PCIe-kaart ondersteund

In staat om kaarten voor maximaal 7,75" lang, Sonnet Echo Express SE I ondersteunt bijna elke Thunderbolt-compatibele kaart beschikbaar. PCIe 1.1, PCIe 2.0 en PCIe 3.0-kaarten worden ondersteund. Heb je een kaart in gedachten, maar u bent niet zeker of het compatibel is ?

We hebben nauw samengewerkt met PCIe-kaart fabrikanten om een lijst met compatibele kaarten geven over onze ondersteunende PCIe Card Thunderbolt Compatibiliteitskaart. De tabel geeft een up-to-date lijst van kaarten, die zijn getest over een Thunderbolt-aansluiting om erkend te worden en compatibel met Thunderbolt-technologie eisen.

PCIe Card Thunderbolt Compatibiliteitskaart Badge

Auto IcoonSmart Design binnen en buiten

Gemaakt van robuust en lichtgewicht aluminium, de buitenste schil van de Echo Express SE I beschermt veilig de geïnstalleerde PCIe-kaart. De kaart is binnen beschermd, ook. In plaats van een vaste snelheid ventilator die niet op betrouwbare wijze kan koelen een hot-running-kaart, of een ventilator met een schakelaar die laat het aan jou om de juiste snelheid raden, de SE ik gebruik van een variabele snelheid, temperatuurgestuurde ventilator zorgen de kaart en componenten chassis blijven betrouwbaar cool. De SE I's ventilatorsnelheden automatisch als nodig om de geïnstalleerde kaart te koelen als het warm is, en vertraagt ​​als het koel is. Sinds Echo Express producten stroom automatisch aan en uit met uw computer, is er geen uit-schakelaar op het chassis, zodat u geen energie te verspillen door te vergeten uit te schakelen.

 
 
 
 
 
 
 
Pauze
 
Spelen
PCIe-slot
 
Montage Ruimte voor Daughter Card
 

Één PCIe 2.0 Slot Plus Ruimte voor een Daughter Card

De Echo Express SE I's PCIe 2.0-sleuf ondersteunt een halve lengte + (tot 7,75 "lang), volledige hoogte, enkele of dubbele breedte PCIe-kaart. Double-breedte? Sommige speciale kaarten, zoals RME's HDSPe MADI FX-kaart, Blackmagic Design DeckLink 4K Extreme en de Lynx AES16e 50, voorzien van een dochter kaart die past op en biedt extra externe aansluitingen naar de belangrijkste kaart. De dochter kaart beslaat de aangrenzende ruimte, zonder het invullen van een PCIe-slot.

PCIe Card + Daughter Card Maten

Ultrastille IcoonStilte alstublieft

De Echo Express SE I is ontworpen ultra-stil te zijn, zodat het gemakkelijk kan worden gebruikt in geluidsgevoelige omgevingen. De luchtstroom pad binnen het chassis is speciaal ontworpen voor de temperatuurregeling, ventilator met variabele snelheid in staat om rustig en efficiënt te koelen van de geïnstalleerde kaart te allen tijde, zelfs tijdens de piek werking.

Sterke schakel in de keten

Deze Sonnet oplossing ondersteunt doorlussen van extra Thunderbolt-technologie enabled randapparatuur zoals een extra echo Express, de Apple Thunderbolt Display, video-opname-apparaten en opslagmedia. Voor aangesloten apparaten die extra kracht, is 10 watt die via de daisy chain poort randapparatuur.

Thunderbolt Cable & ThunderLokThunderbolt kabel en ThunderLok ™ Inbegrepen

Sonnet omvat een Thunderbolt-kabel aan op de Echo Express SE ik aansluiten op uw computer, en een ThunderLok Thunderbolt connector houder clip (4) om de kabel vast aan de Echo chassis. Thunderbolt aansluitingen zijn plaats gehouden door wrijving, die goed in situaties waarin apparatuur ongestoord blijft tijdens het gebruik werkt. Maar als er een kans is van de beweging in de buurt, is er een kans dat de Thunderbolt-kabel kan onbedoeld losgekoppeld, wat mogelijk kan leiden tot verlies van uw werk of gegevens.Sonnet's ThunderLok voorkomt onbedoelde kabel onderbrekingen van de Echo chassis, en is eenvoudig te installeren en te gebruiken-gewoon schuif deze over het ene uiteinde van de kabel, en sluit in de connector en zet hem aan het chassis door het draaien van een schroef. Door zijn unieke ontwerp, maakt ThunderLok niet hechten aan de connector, maar blijft op de kabel dus het zal niet verloren gaan wanneer niet in gebruik. 
Thunderbolt-poort
 
Threaded Gat voor ThunderLok
 
 
 
 

Sonnet optische Thunderbolt-kabels BadgeKrijg Volledige Thunderbolt optreden op een afstand

Of het lawaaierige PCIe-kaart fans maken het onpraktisch om de Echo Express SE ik in een geluidsgevoelige omgeving te gebruiken, of omdat vastzetten in een andere ruimte is vereist, kunt u vinden het nodig om wat ruimte tussen het chassis en de computer te zetten. Geen probleem! Sonnet optische Thunderbolt-kabels,verkrijgbaar in lengtes 5,5-60 meter, stellen u in staat om uw apparatuur te lokaliseren waar je nodig hebt en sluit de stukken zonder verlies van functionaliteit.Thunderbolt 2 en Thunderbolt compatibele, deze dunne, lichte en zware glasvezelkabels zijn eenvoudig te route, en leveren van prestaties gelijk aan koperen Thunderbolt-kabels!

 

Leer meer
 
 

 

Specificaties

Part No.  

ECHO-EXP-SE1

Echo Express SE I Thunderbolt 2-to-PCIE Card Expansion System (2)
Hardware  
Garantie 1 jaar
Vormfactor Desktop Thunderbolt 2-to-PCIe-kaart uitbreiding van het systeem
Externe connectors
 • Twee Thunderbolt-poorten 2
 • 12V
Uitbreidingsslot Eén x8 mechanisch (x4 elektrisch) PCIe 2.0
PCIe kaarten Ondersteunde (2) Een halve lengte (tot 7,75" lang), single-breedte volledige hoogte x8 PCIe 2.0-kaart plus een dochter kaart
Compatibele PCIe kaarten(3) Up-to-date PCIe kaarten vermeld op onze ondersteunende PCIe Card Thunderbolt Compatibiliteitskaart
Oplader  Universele 80W, 100-240V, 50-60 Hz
Temperatuur

0 ° C tot 35 ° C (32º F tot 95º F)

 
Afmetingen (BxDxH) 14,29 x 22,01 x 8,85 cm
Gewicht 1,18 kg
RoHS-conformiteit Ja
Verpakkingsinhoud
 • Echo Express SE I Thunderbolt 2-to-PCIe Card Expansion System (2)
 • Universele stroomadapter
 • Stroom draad
 • Thunderbolt-kabel
 • ThunderLok Thunderbolt connector Retainer Clip (4)
 • Documentatie

Opmerking: PCIe kaarten worden afzonderlijk verkocht

 

Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

 

 Mac-compatibiliteit

 Mac met Thunderbolt of Thunderbolt-poort 2

 OS X® 10.8.5+

 OS X El Capitan compatibel

 PC Compatibiliteit

 PC met een Thunderbolt of Thunderbolt-poort 2 (1)

 Windows® 8, 7

 PCIe Card Compatibiliteit

 Voor up-to-date PCIe-kaart compatibiliteit zie onze PCIe  Card Thunderbolt Compatibiliteitskaart


 Technische aantekeningen

 1.  Windows is een Thunderbolt-interface 2 in de computer en in het  uitbreidingschassis meer dan twee PCIe controllers ondersteunen. 
 2.  Merk  op  dat sommige PCIe kaarten hebben een  brug naar meerdere  controllers,  zodat het mogelijk is voor een enkele dual-  controller PCIe-  kaart aan de  limiet bereiken als niet aangesloten via Thunderbolt 2. Niet  alle Mac-compatible PCIe-kaarten zijn ook compatibel met Windows. 
 3.  Bekijk  de PCIe-kaart Thunderbolt Compatibiliteitskaart  voor  details.
 4.  PCIe kaarten worden apart verkocht.
 5.  Compatibiliteit vereist de installatie van de Thunderbolt-technologie-  bewust drivers, verkrijgbaar bij de fabrikant. Zie onze  ondersteunende  PCIe Card Thunderbolt  Compatibiliteitskaart  voor een  lijst met up-to-date compatibele PCIe kaarten.
 6.  ThunderLok compatibel met alle koperen Thunderbolt-kabels. Nog niet  compatibel met optische Thunderbolt-kabels.Mac-logoWindows Logo PCI Express LogoRoHS Logo

Bestelinformatie

SONNET Echo Express I - Originele SONNET webshop pagina

Levertijd: ca. 3 - 4 werkdagen na orderdatum/ontvangst betaling. Vraag vooraf info.

Betaling: met iDEAL of vooruit betalen met Internetbankieren of met PayPal.
Kosten PayPal zijn voor rekening koper.

Verzending met Postnl.
 
Nederland:
Portokosten: + € 9,95 postpakket/aangetekend/verzekerd tot € 500,00/track&trace
 
Inside EU - EUR 1:
Portokosten: + € 16,80 postpakket/aangetekend/verzekerd tot € 500,00/track&trace

Afhalen in Hilversum kan ook na afspraak.
Dit artikel is op Sunday, 08 November 2015 toegevoegd.
Beoordelingen
Aanbiedingen
Informatie
1. Verzendinformatie
2. Bedrijfsinformatie
3. Algemene Voorwaarden
4. Privacyverklaring
5. Neem contact op
6. Mac4us Blog
Copyright © Mac4us 2018