Weergave BTW:
» Toon prijzen inclusief BTW
» Toon prijzen exclusief BTW
Prijzen worden getoond inclusief BTW
 
Valuta en taal
Dutch
  Winkelwagen
 0   producten
 
 
Snel zoeken
Uitgebreid zoeken
Categorieën
-AANBIEDINGEN
-IN THE PICTURE (1)
-NIEUW IN ASSORTIMENT
-NIEUWS / TIPS / ADVIES
Accu's voor Apple laptops (19)
Adapters (11)
Airport en Time Capsule (2)
AJA Video systems
AKiTiO / Authorized Reseller (5)
AMFELTEC (2)
ANGELBIRD/Authorized Reseller (1)
Apple onderdelen/reparaties
Apple TV
Apple/Mac accessoires
AppleCare Protection Plan
APRICORN/SSD UPGRADE KITS
ARECA (7)
ATTO/Reseller
AVID
BearExtender (Turbo voor Mac) (1)
Beeldschermen
Behuizingen (39)
BELKIN
Benchmarks
BIZON (1)
Blackmagic
Blu-ray/CD-DVD spelers (2)
BUFFALO/officiëel partner
CalDigit/Authorized Reseller (1)
Componenten
Computer verzekering
CUBIX
Docks (14)
eGPU behuizingen (4)
Elgato SSD
Express Card (1)
FirmTek / Authorized Reseller (1)
G-Technology
Geheugen DIMM 240/288pin MacPro (30)
Geheugen SO-DIMM 200/204/260-pin (33)
Geheugen tabel Mac Pro systemen (1)
Geheugen-tabel Intel Mac's (1)
Geheugen-voor 2006-overig
HDD / SSD Montage Oplossingen (24)
HDD/SSD extern/opslag (48)
HDD/SSD intern/opslag (49)
HighPoint
iMac 21.5"
iMac 27"
iMac Pro 2017- APPLE REFURBISHED
INTEL 660P M.2 SSD (4)
inXtron (behuizingen)
IOCrest (2)
JMR / Authorized Reseller (2)
Kabels (4)
Mac mini/xMac mini Server
MAC PRO - Upgrades processors (7)
MAC PRO 2006~2012 reparaties (1)
MAC PRO 2013 - 2,7GHz - NIEUW
MAC PRO 2013 - GEBRUIKT
MAC PRO 2013 - NIEUW (3)
MAC PRO 2013 - NIEUW/REFURBISHED (7)
MAC PRO UPGRADES 2006~2013 e.a. (81)
MAC PRO/2006-2012/Geekbenches (1)
MAC PRO/GEBRUIKT MET GARANTIE (11)
MAC PRO6,1 2013 UPGRADES (12)
MAC PRO7,1 2019
Mac Software(veel leverbaar) ea (2)
MacBook Air (1)
MacBook Pro
MacBook/zie MacBook Air/Pro
MAGMA/Authorised Reseller
MATROX/Dealer-AuthorisedReseller
MaxUpgrades
Montage / installeren etc. (2)
Muizen-Trackpads-Toetsenborden
NETSTOR/Authorised Reseller (10)
Netwerkkaarten/adapters (4)
NEWERTECH/Authorized Reseller (22)
OWC / Premium Reseller (185)
OWC BLOGS
OWC DIY KITS/TOOLKITS (7)
OWC HELIOS THUNDERBOLT
OWC interne HD/SSD DIY Kit+VIDEO (17)
OWC THUNDERBAY 4 (23)
PCI Express kaarten (13)
PCI Express SSD kaarten (5)
PCI Express USB3.0/3.1 kaarten (6)
PCIe Expansion solutions (12)
Processor+tray Upgrades Mac Pro (9)
Promise Pegasus
Rack mounts (11)
Sapphire (1)
Servers
SoftRAID5 (2)
SONNET/Authorized Reseller (25)
SSD voor Retina MacBook Pro 2012
SSD/Solid State Drives OWC (47)
SSD/Solid State Drives SAMSUNG (1)
SSD/Solid State Drives/extern (4)
SSD/Solid State Drives/intern (18)
StarTech/Authorized Reseller
SuperDrive MBAir/MBP Retina/Mini (1)
SYNOLOGY
Thunderbolt 1, 2 en 3 producten (68)
TRANSCEND
UNITEK
USB3,0 / 3,1 producten (24)
Video
Video GPU kaarten Mac (20)
WiFi (4)
Z1-vervallen
Z2-vervallen
Z3-vervallen
Z4-vervallen
Veilig betalen met Paypal kopersbescherming! Makkelijk & snel betalen met iDEAL!
OWC Express 4M2 4-Slot M.2 NVMe SSD-behuizing
[OWCTB3EX4M2SL]
€ 329,95
Beoordelingen
Beschrijving

OWC Express 4M2 4-Slot M.2 NVMe SSD-behuizing - NIEUW

Voor compatibiliteit: klik op tab Functies (24 x), Handleiding (24 x), Extra informatie (28 x) en 

Inhoud verpakking (2x) - (totaal 78 foto's met beschrijving).

Voor Inhoud verpakking: zie onderaan deze pagina

OWC

Express 4M2 
4-Slot M.2 NVMe SSD-behuizing

Mac / pc / Thunderbolt 3
 
 
Traploos configureerbaar. Oneindig herconfigureerbaar.
 
Je houdt ervan om je eigen onafhankelijke pad te verkennen, en digitale opslag is waar je plezier hebt, hard duwen en de verbeelding prikkelen. Je onderzoekt, verfijnt en wanneer je klaar bent, deel je je visie met de wereld. De OWC Express 4M2 is de externe schijf die is gebouwd voor de reis vóór u en het pad dat nog moet worden verkend. 

Pas uw Express 4M2 aan met maximaal vier NVMe SSD's, RAID ze zoals u wilt en verbind alles met Thunderbolt 3 - de snelste en meest flexibele interface die er is. De pure prestaties van de Express 4M2 helpen u om deadlines sneller te halen, waardoor u meer tijd hebt om uw creativiteit te verkennen en uw projecten verder te duwen.
Krachtpatser in pint-formaat
Klein van stuk. Groot op vermogen. De OWC Express 4M2 is klaar voor gebruik met vier gemakkelijk toegankelijke M.2 NVMe SSD-slots die kunnen worden aangepast voor elke workflow met trillingsdempende voetjes die verticale of horizontale oriëntatie mogelijk maken. Installeer tot 8 TB aan capaciteit en ervaring tot 2800 MB/s. aan verbluffende prestaties via Thunderbolt 3. De Express 4M2 is een verbazingwekkend klein digitaal werkpaard met ingebouwde wereldberoemde OWC-kwaliteit en bekroonde ondersteuning. 

Inslikken en dubbele dagbladen op baanbrekende snelheden, werk met hogere resoluties, scrub soepel door veeleisende tijdlijnen en blader moeiteloos door duizenden foto's. De OWC Express 4M2 is een serieus snelle schijf die u aan uw zijde moet hebben om uw digitale mogelijkheden naar een nieuw niveau te tillen.
 
Kleiner en sneller gebouwd van Input door professionals zoals jij
De OWC Express 4M2 is ontworpen met superieur gebruiksgemak in gedachten. We werkten met bekroonde creatieven en luisterden naar de complimenten die ze op de OWC ThunderBay mini ophieven, en we hebben al die gedeelde kennis goed gebruikt toen we van plan waren om de volgende generatie Thunderbolt 3 multi-bay drive te bouwen. Het resultaat is de 57% kleinere en 2,5x snellere OWC Express 4M2. 

Het is kleiner en gemakkelijker in te passen in uw workflow, studio en op het podium. Het is sneller met vier gemakkelijk toegankelijke M.2-slots, zodat u uw Express 4M2 kunt omwisselen, upgraden of uitbreiden om deze te configureren en opnieuw te configureren voor elke projectbehoefte.
Spelveranderende NVMe SSD-prestaties
NVMe (Non-Volatile Memory Express) is een hyperefficiënt communicatie-interfaceprotocol dat vanaf de grond is opgebouwd om op de juiste manier te profiteren van SSD-technologie en krachtige verbindingsbussen zoals PCIe. Het resultaat is exponentieel snellere en efficiënte SSD-opslag en de OWC Express 4M2 biedt ruimte voor vier NVMe SSD's.
DisplayPort
De flexibiliteit van de weergaveverbinding is van u met een handige DisplayPort aan de achterkant van de OWC Express 4M2. U hoeft zich geen zorgen te maken over adapters of extra lange kabels. Sluit gewoon uw display rechtstreeks aan op de Express 4M2 en u bent helemaal klaar.
Multi-Drive
De OWC Express 4M2 is uitgerust met OWC SoftRAID die de verbazingwekkende mogelijkheid biedt om te RAID over meerdere schijfbehuizingen. U kunt ook meer Express 4M2-schijven toevoegen aan uw opslagpool met behulp van Windows-opslagruimten. Configureer en herconfigureer uw opslag zoals u nodig hebt door meerdere OWC Express 4M2-schijven te combineren op Mac en Windows.
SoftRAID: conventionele wijsheid op zijn kop gezet
Er wordt vaak gedacht dat hardware RAID beter is dan software RAID, maar we hebben bewezen dat dit niet waar is. We hebben de prestaties en capaciteit van de OWC Express 4M2 gecombineerd met onze robuuste SoftRAID-motor. Ervaar adembenemende prestaties, multi-enclosure-mogelijkheden, geavanceerde schijfbewaking, e-notificaties en downloadbare updates. Zodra u dit doet, zult u zien hoe hardware RAID niet eens in de buurt komt.
De betere en eenvoudiger manier om te RAID
We hebben SoftRAID gemaakt om het eenvoudiger te maken om missiekritieke workflows te onderhouden om u tijd en geld te besparen. Met SoftRAID hoeft u niet langer vast te zitten aan dure hardware RAID-technologie die niet kan worden opgewaardeerd of uitgebreid. SoftRAID maakt uw gegevens en opslag toekomstbestendig met software-updates die geavanceerde mogelijkheden en robuuste stabiliteit bieden. 

SoftRAID maakt gebruik van de processor van uw computer versus de langzame processors die u in de meeste hardware RAID-behuizingen aantreft. Het resultaat is een snelle en flexibele RAID-array zonder waarneembare impact op uw favoriete apps. SoftRAID-schijfcertificering vertelt u of een schijf aan de taak voldoet voordat een RAID-array wordt gemaakt. Geavanceerde monitoringtools werken achter de schermen om uw RAID in topconditie te houden. 

SoftRAID beschermt uw gegevens door u te waarschuwen voor problemen voordat er iets gebeurt, zodat u beschermd bent wanneer u zich op een kritieke deadline bevindt. SoftRAID herbouwt uw RAID in een fractie van de tijd die een hardware RAID nodig zou hebben om dezelfde taak te voltooien, waardoor u aanzienlijke downtime bespaart wanneer u klaar bent om een ​​schijf te upgraden of te vervangen.
RAID- en opslagruimten
De OWC Express 4M2 wordt geleverd met SoftRAID Lite XT klaar om te worden ingesteld in RAID 0-prestaties of RAID 1 mirrored drive-modus. U kunt uw Express 4M2 dus aanpassen voor snelheid of gegevensredundantie. Als u meer opties nodig hebt, kunt u eenvoudig upgraden om extra mogelijkheden en RAID-modi toe te voegen om aan elke workflowvraag te voldoen. 

De OWC Express 4M2 ondersteunt ook volledig Windows-workflows. Met behulp van Windows Storage Spaces kunt u de vier M.2 NVMe SSD's samenvoegen met ondersteuning voor alle configuratieopties voor Storage Spaces, inclusief de mogelijkheid om nog een OWC Express 4M2 toe te voegen om uw opslagpool snel uit te breiden.
Maak eenvoudig verbinding met Thunderbolt en Thunderbolt 2-systemen
De OWC Express 4M2 is volledig achterwaarts compatibel met Thunderbolt en Thunderbolt 2. Gebruik Thunderbolt 3-prestaties om op volle snelheid te werken en stap terug naar Thunderbolt of Thunderbolt 2 wanneer connectiviteitscompatibiliteit nodig is voor uw workflow. Voeg een Thunderbolt 3 (USB-C) toe aan de Thunderbolt 2-adapter samen met de juiste Thunderbolt-kabel en u bent helemaal klaar.
OWC Thunderbolt 3-kabel
OWC Express 4M2 wordt geleverd met een OWC Thunderbolt 3-kabel die Thunderbolt-gecertificeerd is voor Mac en Windows, met extra lengtes van 0,5 tot 2,0 meter afzonderlijk verkrijgbaar.
Kwaliteit waarop u kunt vertrouwen
Zoals alle OWC-schijven, is de OWC Express 4M2 gebouwd volgens de hoogste normen van betrouwbaarheid en prestaties en Thunderbolt Certified voor Mac en Windows. Omdat 100% betrouwbaarheid altijd het doel is, is Express 4M2 uitvoerig getest op kwaliteit en wordt het ondersteund door onze eenjarige beperkte garantie plus bekroonde, 24/7 klantenondersteuning.
 
Inhoud verpakking:
 

Inclusief

 • OWC Express 4M2 SSD-behuizing
 • SoftRAID Lite XT
 • Voeding en kabel
 • Thunderbolt 3-kabel
 • Snelstartgids
 • SoftRAID Lite XT Snelstartgids (alleen downloaden)

 

 

Product functies

Dit product is compatibel met ...Leer hoe u de model-ID van uw Mac kunt vinden
Mac pro
Mac Pro Rack (begin 2020)
(Januari 2020)
Model-ID: MacPro7,1
3,5 GHz 8-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro Rack (begin 2020)
(Januari 2020)
Model-ID: MacPro7,1
3,3 GHz 12-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro Rack (begin 2020)
(Januari 2020)
Model-ID: MacPro7,1
3,2 GHz 16-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro Rack (begin 2020)
(Januari 2020)
Model-ID: MacPro7,1
2,7 GHz 24-core
Installeer video's binnenkort
 
Mac pro
Mac Pro Rack (begin 2020)
(Januari 2020)
Model-ID: MacPro7,1
2,5 GHz 28-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro (eind 2019)
(December 2019)
Model-ID: MacPro7,1
3,5 GHz 8-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro (eind 2019)
(December 2019)
Model-ID: MacPro7,1
3,3 GHz 12-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro (eind 2019)
(December 2019)
Model-ID: MacPro7,1
3,2 GHz 16-core
Installeer video's binnenkort
 
Mac pro
Mac Pro (eind 2019)
(December 2019)
Model-ID: MacPro7,1
2,7 GHz 24-core
Installeer video's binnenkort
Mac pro
Mac Pro (eind 2019)
(December 2019)
Model-ID: MacPro7,1
2,5 GHz 28-core
Installeer video's binnenkort
Mac mini 2018
Mac mini (eind 2018)
(November, 2018)
Model-ID: Macmini8,1
3,6 GHz i3, 3,0 GHz i5, 3,2 GHz i7
iMac Intel
iMac Pro
(27-inch eind 2017)
(December 2017)
Model-ID: iMacPro1,1
3,2 GHz 8-kern, 3,0 GHz 10-kern, 2,3 GHz 14-kern, 2,5 GHz 18-kern
 
iMac Intel
iMac met Retina 5K-scherm
(27-inch begin 2019)
(Maart 2019)
Model-ID: iMac19,1
3,0 GHz i5, 3,1 GHz i5, 3,7 GHz i5, 3,6 GHz i9
iMac Intel
iMac met Retina 4K-scherm
(21,5-inch begin 2019)
(Maart 2019)
Model-ID: iMac19,2
3,6 GHz i3, 3,0 GHz i5, 3,2 GHz i7
iMac Intel
iMac met Retina 5K-display
(27-inch medio 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: iMac18,3
3,4 GHz i5, 3,5 GHz i5, 3,8 GHz i5, 4,2 GHz i7
iMac Intel
iMac met Retina 4K-scherm
(21,5-inch medio 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: iMac18,2
3,0 GHz i5, 3,4 GHz i5, 3,6 GHz i7
 
iMac Intel
iMac (21,5-inch medio 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: iMac18,1
2,3 GHz i5
MacBook Pro Retina met Touch Bar
MacBook Pro (16-inch Touch Mid 2019)
(November, 2019)
Model-ID: MacBookPro16,1
2,6 GHz i7, 2,3 GHz i9, 2,4 GHz i9
Installeer binnenkort video's
MacBook Pro Retina met Touch Bar
MacBook Pro (15-inch Touch Mid 2019)
(Mei 2019)
Model-ID: MacBookPro15,1; MacBookPro15,3
2,6 GHz i7, 2,3 GHz i9, 2,4 GHz i9
Installeer binnenkort video's
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Touch Mid 2019)
(Juli, 2019)
Model-ID: MacBookPro15,4
1,4 GHz i5, 1,7 GHz i7
Installeer binnenkort video's
 
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Touch Mid 2019)
(Mei 2019)
Model-ID: MacBookPro15,2
2,4 GHz i5, 2,8 GHz i7
Installeer binnenkort video's
MacBook Pro Retina met Touch Bar
MacBook Pro (15-inch Touch Mid 2018)
(Juli, 2018)
Model-ID: MacBookPro15,1
2,2 GHz i7, 2,6 GHz i7, 2,9 GHz i9
Installeer binnenkort video's
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Touch Mid 2018)
(Juli, 2018)
Model-ID: MacBookPro15,2
2,3 GHz i5, 2,7 GHz i7
Installeer binnenkort video's
MacBook Pro Retina met Touch Bar
MacBook Pro (15-inch Touch Mid 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: MacBookPro14,3
2,8 GHz i7, 2,9 GHz i7, 3,1 GHz i7
 
Specificaties

Product specificaties:

Softwarevereisten

 • macOS 10.12 of hoger
 • Windows 10 of hoger

Hardware vereisten

 • Mac of pc met Thunderbolt 3-interface
 • Mac of pc met Thunderbolt- of Thunderbolt 2-interface

Interface (chipset)

 • (1) Thunderbolt 3 (Alpine Ridge DSL6540)
 • (2) USB-C en stroomvoorziening (Texas Instruments TPS65983)
 • (1) DisplayPort

Maximum overdrachtssnelheid

 • Thunderbolt 3: 40 Gb/s. (5000 MB/s.)

Ondersteuning voor display

 • 4K @ 60Hz

Opstartbaarheid

 • Opstartbaar met systemen die opstarten vanaf RAID-volumes ondersteunen. Niet opstartbaar met macOS 10.14 Mojave of hoger.

Stuurt bay's aan

 • (4) M.2 - 2280 "M-sleutel" (PCIe 3,0 x1 per slot)

Ondersteunde schijven

 • (4) M.2 NVMe of
 • (4) M.2 AHCl (alleen PCle)

Hardware of software RAID

 • Software

Ondersteunde RAID-niveaus

 • RAID 0
 • RAID 1
 • RAID 4
 • RAID 5
 • RAID 10
 • JBOD
 • SPAN

Fan hoeveelheid

 • 1

Kensington-beveiligingssleuf

 • Nee

LED

 • Ja (kracht en activiteit)

Materiaal behuizing

 • Aluminium

Kleur

 • Zwart

Plug and Play

 • Nee

Certificaten

 • CE
 • FCC

Stroom

 • Stroomvoorziening
  • Intern UL-vermeld universeel automatisch schakelen
  • AC-ingang: 100 ~ 240V, 50 / 60Hz
  • DC-uitgang: 12V, 7,5A

Milieu

 • Omgevingstemperatuur
  • In bedrijf: 32 ° F tot 104 ° F (0 ° C tot 40 ° C)
  • Niet in gebruik: -4 ° F tot 158 ​​° F (-20 ° C tot 70 ° C)

Afmetingen

 • Hoogte: 6,0 cm (2,4 in)
 • Lengte: 11,3 cm (4,4 in)
 • Breedte: 13,6 cm (5,4 in)

Gewicht

 • 800 gram (1,76 lbs)
 
 • SSD's met 512b sectorgroottes vereisen macOS 10.13 of nieuwer.
 • SoftRaid XT vereist voor RAID 4,5 en 10
 • Hostcomputers met een Thunderbolt- of Thunderbolt 2-poort vereisen de Apple Thunderbolt 3 (USB-C) naar Thunderbolt 2-adapter.
 • Ondersteunt geen Dual-Mode DisplayPort (DP ++). Aanpasbaar aan HDMI, DVI en VGA via actieve adapters. Ondersteunt Multi-Stream Transport (MST), hoewel MST momenteel niet wordt ondersteund door macOS.
 • Sommige Samsung-schijven hebben mogelijk een firmware-update nodig om met de Express 4M2 te werken. Samsung 970 EVO-schijven moeten versie 2B2QEXE7 of hoger gebruiken, terwijl 970 EVO + -stations 2B2QEXM7 of hoger moeten gebruiken. Meer informatie is beschikbaar op de volgende link met betrekking tot OWC Express 4M2 Drive Compatibiliteit.
 

Fabrikant verstrekte specificaties voor Other World Computing p / n TB3EX4M2SL UPC #: 810586030090

Bestelinformatie

Levering af Hilversum: geen voorraadartikel, wordt op verzoek klant besteld.
 
Levertijd: ± 2 - 3 werkdagen na orderdatum / ontvangst betaling
 
Betaling: met iDEAL of vooruit betalen met Internetbankieren.
 
Betaling: Paypal + 3,5%. Kosten voor rekening koper.

Factuur met B.T.W. op naam.

 
Verzending met PostNL/Shipment by PostNL.
 
Binnen Nederland / Inside The Netherlands:
 
Kan uitsluitend met PostNL verzonden worden als postpakket, niet als briefpost, pakket is 
 
hoger dan 3,2 cm (maximale hoogte briefpost).
 
Portokosten binnen Nederland: 
 
Postpakket-aangetekend/verzekerd tot € 500,00/track&trace: + € 9,95

Shipping to EUR 1 countries by PostNL:
 
Portokosten: € 20,50 postpakket-aangetekend/verzekerd tot € 500,00/track&trace (tot 2 kg per zending)
 
Shipping to EUR 2 countries by PostNL:
 
Portokosten: € 26,95 postpakket-aangetekend/verzekerd tot € 500,00/track&trace (till 2 kg per shipment)
 
Afhalen in Hilversum kan ook na afspraak.
 
Pick up at Hilversum is possible after making an appointement with date and time. 
Handleiding

MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Touch Mid 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: MacBookPro14,2
3,1 GHz i5, 3,3 GHz i5, 3,5 GHz i7
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina-display medio 2017)
(Juni 2017)
Model-ID: MacBookPro14,1
2,3 GHz i5, 2,5 GHz i7
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Touch eind 2016)
(Oktober 2016)
Model-ID: MacBookPro13,3
2,6 GHz, 2,7 GHz, 2,9 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Touch eind 2016)
(Oktober 2016)
Model-ID: MacBookPro13,2
2,9 GHz, 3,1 GHz, 3,3 GHz
 
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina-display eind 2016)
(Oktober 2016)
Model-ID: MacBookPro13,1
2,0 GHz, 2,4 GHz
MacBook Air
MacBook Air (13-inch medio 2019)
(Juli 2019)
Model-ID: MacBookAir8,2
1,6 GHz i5
MacBook Air
MacBook Air (13-inch eind 2018)
(November 2018)
Model-ID: MacBookAir8.1
1,6 GHz i5
PC Desktop
PC compatibel
Compatibel met op Intel / AMD gebaseerde desktop / laptop-pc's met ingebouwde Thunderbolt 3-poorten.
 
 
Uitgebreide compatibiliteit ...Leer hoe u de model-ID van uw Mac kunt vinden
Voeg een Thunderbolt 3 (USB-C) naar Thunderbolt 2 (mDP) -adapter toe om de compatibiliteit uit te breiden naar de volgende machines:
Mac pro
Mac pro
(December 2013)
Model-ID: MacPro6,1
2,7 GHz 3,0 GHz, 3,5 GHz, 3,7 GHz
iMac Intel
iMac met Retina 5K-display
(27-inch eind 2015)
(Oktober 2015)
Model-ID: iMac17,1
3,2 GHz i5, 3,3 GHz i5, 4,0 GHz i7
iMac Intel
iMac met Retina 4K-scherm (21,5-inch eind 2015)
(Oktober 2015)
Model-ID: iMac16,2
3,1 GHz i5, 3,3 GHz i7
iMac Intel
iMac (21,5-inch eind 2015)
(Oktober 2015)
Model-ID: iMac16,1 of iMac16,2
1,6 GHz i5, 2,8 GHz i5, 3,1 GHz i5, 3,3 GHz i7
 
iMac Intel
iMac met Retina 5K-display
(27-inch medio 2015)
(Mei 2015)
Model-ID: iMac15,1
3,3 GHz i5, 3,5 GHz i5, 4,0 GHz i7
iMac Intel
iMac met Retina 5K-display
(27-inch eind 2014)
(Oktober 2014)
Model-ID: iMac15,1
3,5 GHz i5, 4,0 GHz i7
iMac Intel
iMac (27-inch eind 2013)
(September 2013)
Model-ID: iMac14,2
3,2 GHz i5, 3,4 GHz i5, 3,5 GHz i7
iMac Intel
iMac (27-inch eind 2012)
(Oktober 2012)
Model-ID: iMac13,2
2,9 GHz i5, 3,2 GHz i5, 3,4 GHz i7
 
iMac Intel
iMac (27-inch medio 2011)
(Mei 2011)
Model-ID: iMac12,2
2,7 GHz i5, 3,1 GHz i5, 3,4 GHz i7
iMac Intel
iMac (21,5-inch medio 2014)
(Juni 2014)
Model-ID: iMac14,4
1,4 GHz i5
iMac Intel
iMac (21,5-inch eind 2013)
(September 2013)
Model-ID: iMac14,3
2,9 GHz i5 of 3,1 GHz i7
iMac Intel
iMac (21,5-inch eind 2013)
(September 2013)
Model-ID: iMac14,1
2,7 GHz i5
 
iMac Intel
iMac (21,5-inch begin 2013)
(Maart 2013)
Model-ID: iMac13,1
3,3 GHz i3
iMac Intel
iMac (21,5-inch eind 2012)
(Oktober 2012)
Model-ID: iMac13,1
2,7 GHz i5, 2,9 GHz i5, 3,1 GHz i7
iMac Intel
iMac (21,5-inch eind 2011)
(Augustus 2011)
Model-ID: iMac12,1
3,1 GHz i3
iMac Intel
iMac (21,5-inch medio 2011)
(Mei 2011)
Model-ID: iMac12,1
2,5 GHz i5, 2,7 GHz i5, 2,8 GHz i7
 

 

Extra informatie

Mac mini Intel
Mac mini (eind 2014)
(Oktober 2014)
Model-ID: Macmini7,1
1,4 GHz, 2,6 GHz, 2,8 GHz, 3,0 GHz
Mac mini Intel
Mac mini (eind 2012)
(Oktober 2012)
Model-ID: Macmini6,1 & Macmini6,2
2,3 GHz, 2,5 GHz, 2,6 GHz
Mac mini Intel
Mac mini (eind 2012 server)
(Oktober 2012)
Model-ID: Macmini6,2
2,3 GHz, 2,6 GHz
Mac mini Intel
Mac mini (medio 2011)
(Juli 2011)
Model-ID: Macmini5,1 & Macmini5,2
2,3 GHz, 2,5 GHz, 2,7 GHz
 
Mac mini Intel
Mac mini (midden 2011 server)
(Juli 2011)
Model-ID: Macmini5,3
2.0GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Retina-display medio 2015)
(Mei 2015)
Model-ID: MacBookPro11,4; MacBookPro11,5
2,2 GHz, 2,5 GHz, 2,8 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina-display begin 2015)
(Maart 2015)
Model-ID: MacBookPro12,1
2,7 GHz, 2,9 GHz, 3,1 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina Display 2013 - 2014)
(Oktober 2013 - juli 2014)
Model-ID: MacBookPro11,1
2,4 GHz, 2,6 GHz, 2,8 GHz, 2,9 GHz, 3,0 GHz
 
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Retina Display 2013 - 2014)
(Oktober 2013 - juli 2014)
Model-ID: MacBookPro11,2
2,0 GHz, 2,2 GHz, 2,5 GHz, 2,8 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Retina Display 2013 - 2014)
(Oktober 2013 - juli 2014)
Model-ID: MacBookPro11,3
2,3 GHz, 2,5 GHz, 2,6 GHz, 2,8 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Retina Display 2013)
(Januari 2013)
Model-ID: MacBookPro10,1
2,4 GHz, 2,7 GHz, 2,8 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina Display 2013)
(Januari 2013)
Model-ID: MacBookPro10,2
2,5 GHz, 2,6 GHz, 2,9 GHz, 3,0 GHz
 
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (13-inch Retina Display 2012-2013)
(Oktober 2012)
Model-ID: MacBookPro10,2
2,5 GHz, 2,9 GHz
MacBook Pro Retina
MacBook Pro (15-inch Retina Display 2012)
(Juni 2012)
Model-ID: MacBookPro10,1
2,3 GHz, 2,6 GHz, 2,7 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (15-inch 2012)
(Juni 2012)
Model-ID: MacBookPro9,1
2,3 GHz, 2,6 GHz, 2,7 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (13-inch 2012)
(Juni 2012)
Model-ID: MacBookPro9,2
2,5 GHz, 2,9 GHz
 
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (17-inch 2011)
(Oktober 2011)
Model-ID: MacBookPro8,3
2,4 GHz, 2,5 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (15-inch 2011)
(Oktober 2011)
Model-ID: MacBookPro8,2
2,2 GHz, 2,4 GHz, 2,5 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (13-inch 2011)
(Oktober 2011)
Model-ID: MacBookPro8,1
2,4 GHz, 2,8 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (17-inch begin 2011)
(Februari 2011)
Model-ID: MacBookPro8,3
2,2 GHz, 2,3 GHz
 
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (15-inch begin 2011)
(Februari 2011)
Model-ID: MacBookPro8,2
2,0 GHz, 2,2 GHz, 2,3 GHz
MacBook Pro Unibody
MacBook Pro (15-inch begin 2011)
(Februari 2011)
Model-ID: MacBookPro8,2
2,0 GHz, 2,2 GHz, 2,3 GHz
MacBook Air
MacBook Air (13-inch begin 2015)
(Maart 2015)
Model-ID: MacBookAir7,2
1,6 GHz i5, 2,2 GHz i7
MacBook Air
MacBook Air (11-inch begin 2015)
(Maart 2015)
Model-ID: MacBookAir7,1
1,6 GHz i5, 2,2 GHz i7
 
MacBook Air
MacBook Air (13-inch medio 2013)
(Juni 2013)
Model-ID: MacBookAir6,2
1,3 GHz, 1,7 GHz
MacBook Air
MacBook Air (11-inch medio 2013)
(Juni 2013)
Model-ID: MacBookAir6,1
1,3 GHz, 1,7 GHz
MacBook Air
MacBook Air (13-inch medio 2012)
(Juni 2012)
Model-ID: MacBookAir5,2
1,8 GHz, 2,0 GHz
MacBook Air
MacBook Air (11-inch medio 2012)
(Juni 2012)
Model-ID: MacBookAir5,1
1,7 GHz, 2,0 GHz
 
 

 

Inhoud verpakking

Inclusief

 

Laatste twee resterende afbeeldingen met beschrijving, zie hieronder - totaal 78 afbeeldingen met beschrijving.

MacBook Air
MacBook Air (13-inch medio 2011)
(Juli 2011)
Model-ID: MacBookAir4,2
1,7 GHz, 1,8 GHz
MacBook Air
MacBook Air (11-inch medio 2011)
(Juli 2011)
Model-ID: MacBookAir4,1
1,6 GHz, 1,8 GHz
 
 
 
 
Dit artikel is op woensdag, 07 augustus 2019 toegevoegd.
Beoordelingen
Aanbiedingen
Informatie
1. Verzendinformatie
2. Bedrijfsinformatie
3. Algemene Voorwaarden
4. Privacyverklaring
5. Neem contact op
6. Mac4us Blog
Copyright © Mac4us 2020